Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:

Κανόνες Εκπτώσεων

ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ PAPILLONKIDS.GR
Τελευταία Ενημέρωση: 22 ΑΥΓ 2020


Το Papillonkids.gr με σκοπό την απόλυτη διαφάνεια και καλύτερη σχέση μαζί σας, σας ενημερώνει για όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις που ισχύουν στο διαδικτυακό μας κατάστημα υπό την ηλεκτρονική διεύθυνση www.papillonkids.gr σε αυτή τη σελίδα. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις εκπτώσεις του καταστήματος μας και τους όρους και προϋποθέσεις των εκπτώσεων.


ΕΚΠΤΩΣΗ -10% ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€

Η προσφορά του επιπλέον 10% για όλα μας τα προϊόντα ισχύει για όλες τις παραγγελίες άνω των 80 στο σύνολο, εκτός των προϊόντων που ανήκουν στην κατηγορία και τις υποκατηγορίες των Ειδών Βάπτισης.


ΕΚΠΤΩΣΗ -30%

Η έκπτωση -30% ισχύει για τα προϊόντα των εταιρειών ΕΒΙΤΑ, HASHTAG και ΝΕΚ της καλοκαιρινής σεζόν του 2020.


ΕΚΠΤΩΣΗ -50%

Η έκπτωση -50% ισχύει για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα εκτός των εταιριών ΕΒΙΤΑ, HASHTAG και NEK, των κατηγοριών/υποκατηγοριών Προίκα Μωρού και Αξεσουάρ όπως και της κατηγορίας Είδη Βάπτισης και των υποκατηγοριών της.


Όλες οι υπόλοιπες εκπτώσεις που θα βρείτε στα προϊόντα είναι είτε μεμονωμένες, είτε για προϊόντα προηγούμενων σεζόν όπου ισχύουν οι τελικές τιμές και σε περίπτωση που εφαρμόζεται κάποια από τις παραπάνω εκπτώσεις, εφαρμόζεται αυτόματα από το σύστημα. Σε περίπτωση παράλληλων εκπτώσεων ισχύει μόνο η μεγαλύτερη και όχι ο συνδυασμός αυτών.